Een zomers gedekte tafel

Ik was al langere tijd opzoek naar nieuw servies. Toen we samen gingen wonen zijn we langs de IKEA geweest en hebben daar al ons servies en bestek ingekocht. In principe niks mis mee, maar ik was het gewoon zat. Ik wilde graag groene borden, aangezien ik zo gek ben op de kleur groen. Ik had mooie borden gezien van HK Living maar deze vond ik aan de prijzige kant. Dat hoefde van mij nou ook weer niet.
De zoektocht ging door:

Ik zocht verder op internet en in winkels maar het was allemaal niet de goede kleur of ik vond het te prijzig. Tot ik laatst bij de Xenos liep. Daar zag ik opeens mooie groene borden van aardewerk en voor een leuke prijs. Deze moesten het worden. Ik kocht de dinerborden, 2 maten schaaltjes en mokken. Onderweg kwam ik ook leuke placemats tegen van waterhyacint. Die mochten ook mee. Ik ben sinds kort gek op rotan, bamboe en zeegras! Daarmee krijg je een lekker zomers tintje in huis.

Zomers gedekte tafel

Tafel zomers dekken:

Ik kon het niet laten om meteen de tafel mooi te dekken met mijn nieuwe aanwinsten. Het licht groene tafelkleed past mooi bij de donkere borden en de natuurlijke kleur van de placemats. Ik wilde ook graag iets moois op de borden. Alleen een servet is wat saai dus ik liep naar de waterkant en plukte wat bloemetjes. Ook een citroentje aan het glas kan niet ontbreken. Laat de gasten maar komen.

Zomers gedekte tafel

Hier kocht ik mijn spullen:

– Borden                                                      Xenos
– Placemats                                                 Xenos
– Bestek                                                       IKEA
– Glazen                                                      VIVO by Villeroy & Boch (actie van de Albert Hein)
– Kommetjes                                                Xenos
– Kokosnoot waxinehouder                         Pluum in Leiden
– Kleine groene waxinehouder                    Xenos
– Glazen waxinehouder                               Robin z’n kerstpakket
– Tafelkleed                                                 HM Home

Tot slot:

Ik heb de tafel binnen gedekt maar het is natuurijk nog leuker om deze lekker buiten te dekken als je bijvoorbeeld gaat barbecuen.

Veel eetplezier van de zomer aan mooi gedekte tafels.

Liefs, Fiona

Leave A Reply

Navigate