Kerstbomen in alle soorten en maten

Sinterklaas is inmiddels het land weer uit en dat betekend voor de meeste mensen…. Tijd om de kerstboom op te tuigen. Ik ben zelf gek op de kerst en zet het liefst begin november de kerstboom al neer. Vroeger had ik al een miniboompje op m’n kamer. Die wisselde zo ongeveer jaarlijks van versiering. Van rood, naar zilver, naar roségoud…

 

Kleurrijk

Anki-Zilverblauw
Foto Anki van Zilverblauw

Houd jij wel van kleur in huis? Dan is deze boom vast iets voor jou. Deze kleurrijke kerstboom staat in het interieur van Anki van Zilverblauw. Ze heeft gekozen voor een witte kerstboom als basis met fel- en pastelkleurige decoratie. Door de combinatie van beide ontstaat er een mooie balans en wordt de kerstboom niet te heftig. Zoals je misschien wel hebt gezien hangt er ook een kikker in Anki’s kerstboom. Hang ook eens een paar gekke of unieke exemplaren in je kerstboom. Dat maakt het persoonlijk en speels.

 

Alternatieve kerstbomen

Foto De Tuynkamer conceptstore
foto De Tuynkamer Conceptstore

Ga eens voor iets anders. Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden. Persoonlijk vind ik de kerstboom van K’willeminhuis erg leuk. Eenvoudig maar speels doordat hij niet helemaal recht is. Ook het verhaal erachter vind ik erg leuk en bijzonder.

Foto Diny Terpstra
Foto Diny Terpstra

Heb je nog een lege wand? Hang er een mooie poster op, zoals deze van HK living. Echt een eyecather in de woonkamer van Diny Terpstra.

Foto Alette van Pomme Peche Poire
Foto Alette van Pomme Peche Poire

Als je wel in bent voor iets creatievers dan is de kerstboom die Alette van Pomme Pêche Poire maakte een heel leuk idee. Zij maakte deze zelf van verschillende soorten takken. Je kan hem zo laten of nog leuk versieren met lichtjes en/of leuke decoratie.

Foto Hetty van Stoeruh Zaken
Foto Hetty van Stoeruh Zaken

De steigerhouten kerstboom zien we steeds vaker. Lekker stoer en hij neemt maar weinig plek in beslag. Hetty van Stoeruh zaken heeft hem leuk aangekleed met lichtjes en decoratie in een rustig kleurenpallet. Dat zorgt ervoor dat het een mooi geheel wordt.

 

Less is more

Foto Elvera van Schaik
Foto Elvera van Schaik 

Je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Dat heeft Elvera van Schaik ook gedaan. In een rustige of minimalistische inrichting is de dennenboom zelf al voldoende. De regel “Less is more” is hier zeker van toepassing. De pot waar hij in staat maakt het plaatje compleet.

 

Doe eens origineel

Foto Marina van Veel Woongeluk
Foto Marina van Veel Woongeluk

Zoals ik in het begin van het blog al schreef. Hang eens iets geks of unieks in je kerstboom. Marina van Veel Woongeluk heeft allerlei soorten theepotten in haar kerstboom gehangen. Hoe leuk en origineel is dat?!

 

Ruimtegebrek?

Foto Miranda van Lekker Fris
Foto Miranda van Lekker fris

Heb je weinig ruimte maar wil je toch de sfeer van een echte dennenboom met die heerlijke dennengeur? Dan is deze boom dé oplossing. Een echte dennenboom maar dan mooi smal en lang. Dit model kan je al snel wel ergens kwijt. Hij staat hier in het interieur van Miranda van Lekker Fris erg leuk.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog,

Liefs Fiona

 

Leave A Reply

Navigate