Ontdek het boek “Groen Geluk”

Het boek “Groen Geluk” stond op m’n verlanglijstje. Het is een kamerplantengids maar voor mij volstaat hij meer als koffietafelboek. Heerlijk om al die mooie handgeschilderde planten en bloemen te zien terwijl je lekker van een kopje koffie of thee geniet.

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik gek op groen maar heb ik niet zulke groene vingers. Vorig jaar zag ik dit boek op Instagram voorbij komen. Ik was meteen weg van de mooie illistraties van Maaike Koster. Vandeweek liep ik zo tegen het boek aan. Ik dacht meteen “die is van mij!” En wat ben ik er blij mee.

De illustraties van Maaike Koster zijn zo mooi gemaakt dat je ze het liefst allemaal zou willen inlijsten.

Ze zijn stuk voor stuk met de hand geschilderd. Maaike heeft onder de naam My Deer een webshop en winkel in Haarlem waar je o.a. haar posters kan kopen. (Bekijk hier het filmpje waar ik het boek doorblader.)

De beschrijving over de verzorging en handige tips zijn door Emma Sibley gemaakt. Erg handig voor iemand zonder groene vingers zoals ik. Wat mij betreft is dit een goede samenwerking geweest tussen Maaike Koster en Emma Sibley wat tot een heel mooi boek heeft geleid.

Ben je ook enthousiast geworden van het boek ”Groen Geluk”? Bestel hem dan meteen hier!

Liefs, Fiona

Leave A Reply

Navigate