Urban Jungle is back

 

Uashmama familie

De kerstboom en alle versiering is weer uit huis. Maar wat nu… Ik was eigenlijk wel klaar met de hertjes, kerststerren en vachtjes. Ik had zin in fris interieur. Alvast uitkijkend naar de lente (die helaas nog wel even duurt). Maar je kan het gevoel maar vast in huis halen. Voordat alle kerstspullen in huis kwamen had ik de Urban Jungle stijl in huis. Heerlijk al dat groen. Daar kreeg ik weer helemaal zin in dus ik heb alle accessoires veranderd.

Zithoek bij Fenja Interieur

Op een dag dat m’n vriend aan het werk was heb ik alle spullen verzameld.

Dat doe ik liever lekker alleen want als mijn vriend mijn plannen hoort vlucht hij al weg. Hij krijgt af en toe een punthoofd van al mijn veranderingen en accessoires verzameling, hihi.

Hetgeen wat ik nog had aan nepplanten, kussens met botanische prints, posters en vaasjes trok ik tevoorschijn. Dat was al een hele verbetering. Maar wat is Urban Jungle zonder echt planten.

Vlinder

Dus op naar het tuincentrum. Ik reed al neuriënd in de nieuwe auto naar de Intratuin. Eerst met een treinvaart langs alle afgeprijsde kerstspullen. Tot we aankwamen bij de kamerplanten. Daar heb ik wel een uur rondgelopen, als het niet langer was. Wat een keuzestress. En vooral bij de cactusjes en mini plantjes. Zo schattig al dat kleine grut.
Daar heb ik er zeker een paar van meegenomen. En eindelijk een (soort van) bonsaiboompje. Die wilde vriendlief al een tijdje.

Schommelstoel bij Fenja Interieur

Bij thuiskomst alles meteen in mooie potten en de zakjes van Uashmama gezet. Die laatste zijn zo stoer en nonchalant. Ik heb ze in vele maten en kleuren.

Hebben jullie ook weer groen in huis gehaald?

 

Liefst, Fiona

 

Leave A Reply

Navigate