Vtwonen en designbeurs 2017

Welkom bij mijn eerste blog. Vorige week heb ik de vtwonen en designbeurs bezocht en dat leek mij een mooi onderwerp voor mijn eerste blog.

 

Al vele jaren bezoek ik de woonbeurs. Ook dit jaar was ik er weer bij. Zoals elk jaar zijn er weer een paar stands die uitblinken.

Flexa-vtwonenendesignbeurs Flexa-vtwonenendesignbeurs

Flexa

Om te beginnen met Flexa. Vlak voor de beurs begon is de kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt. De kleur Heart Wood. Met deze kleur zijn bloggers Binti Home, Enter My Attic, Theo-Bert Pot en Wimke Tolsma aan de slag gegaan in elk hun eigen stijlkamer. Zij hebben elk op eigen wijze de kleur Heart Wood toegepast. Marij Hessel van Enter My Attic is de hele week aan het schilderen geweest met verschillende Flexa kleuren in haar stijlstudio. Dat heeft tot verrassende veranderingen en combinaties gezorgd. Ook kon iedereen een gratis Flexa kleurtester ophalen. Ik koos uiteraard voor de kleur Heart Wood. Daar wil ik zeker nog iets mee doen.

&suus-WOWN! Zilverblauw-WOWN!  BintiHome-WOWN!

WOWN!

De volgende al veel besproken stand was van WOWN! Het nieuwe interieurmerk opgezet door interieurbloggers en influensers Binti Home, &SUUS, Zilverblauw, Bubblemint en Oh Marie. Op de beurs waren de eerste sampels te zien van de 3 bloggers. Hun persoonlijke stijl was goed te herkennen in de verschillende stijlkamers. Ik ben zeer benieuwd naar de collectie en ik wacht met smart af.

Karwei-vtwonenendesignbeurs

Karwei

Wie de laatste jaren erg goed bezig is op interieurgebied is Karwei. Dit jaar introduceerde ze 4 nieuwe woonstijlen. City loft, Green House, Cosy Cabin en Artist Home. City loft is een woonstijl met luxe, comfort en design. Iets voor de echte stadsmensen. De naam Green House zegt al genoeg. Veel natuurlijke materialen zoals hout, rotan, riet en wol.  En niet te vergeten planten, veel planten. Cosy Cabin spreekt mij dit jaar erg aan. Mooie warme kleuren en zachte comfortabele meubels. Een echt familiehuis. Deze sfeer wil ik gaan toepassen in de slaapkamer (binnenkort meer). De woonstijl Artist Home was dit jaar te bewonderen in de stand. Ranke zwarte lijnen, design gecombineerd met vintage en veel schilderijen aan de muur. Een woonstijl die je creativiteit de vrije loop laat gaan.

Woonkamer-vtwonenendesignbeurs Woonkamer-vtwonenendesignbeurs

keuken-vtwonenendesignbeurs Slaapkamer-vtwonenendesignbeurs

Vtwonen

Last but not least de vtwonen stand. Dat is toch wel de stand waar ik het meest naar uitkeek. Dit jaar was het een soort van grote gang met aan weerszijde 4 stijlkamers. Alle kamers van een huis waren aanwezig. Zelfs een waar tuinhuis. Ze hebben ervoor gekozen om elke kamer een andere stijl te geven. Ik was persoonlijk het meest enthousiast over de woonkamer, badkamer en keuken. Ondanks de neutrale kleuren in de woonkamer was hij zeker niet saai. Dat kwam door de verschillende vormen, texturen en prints. Die bank zou ik thuis wel willen. Daar kan je toch heerlijk in weg zakken met een kop thee en een woonblad? De koperen kraan maakte van de keuken een echte eyecather. Heel iets anders dan de gemiddelde keuken in Nederland. En dan nog die slaapkamer met die warme tinten, aaibare stoffen en messing accenten. Dat is een goede inspiratiebron voor mijn plannen met de slaapkamer.

Al met al was het weer een inspirerende middag. Ook leuk dat je dit jaar een hal had waar je direct leuke accessoires kon shoppen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eerste blog te lezen. Deel gerust je ervaringen hieronder of via één van mijn social media kanalen. Hopelijk tot de volgende blog.

Liefs, Fiona

3 Comments

  1. Hoi Fiona.
    Ontzettend leuk om je blog te lezen. Overzichtelijk met de juiste foto’s erbij.
    Mijn favoriete tv programma’s zijn woonprograma’s met als uitblinker vt woonmagazine.
    Wens je veel succes met je blog en ik blijf je volgen. Yolanda

Leave A Reply

Navigate