Zo krijg je een stylishe inrichting met katten

Ik als interieurliefhebber had eerst niks met katten. Al die vaak niet zulke mooie attributen die je dan in huis moet halen stonden mij erg tegen. Voordat ik ging samenwonen met m’n vriend zei ik “jij mag een kat als we een huis met een tuin vinden”. En je raad het al. We vonden een leuke benedenwoning met mega tuin. Dus ja, de katten kwamen er. 2 zelfs. Dus ik ging op zoek naar leuke krabpalen en mandjes. En die zijn er gelukkig!

Onze krabpaal:

Een krabpaal is meestal een groot ding in huis dus die wilde we wel graag naar onze zin hebben. Ik ging op zoek op internet en kwam via Facebook bij iemand terecht die deze krabpalen zelf maakte. We waren meteen verliefd op deze krabpaal. Hij is stoer, groot en past goed in ons interieur. Dus hup naar de andere kant van het land om hem op te halen. Hij paste maar net in de auto. We hebben er inmiddels wel een andere poot onder gemaakt. Want de houten poot was gaan scheuren waardoor de krabpaal onstabiel werd. Laatst heb ik nog contact opgenomen met degene die deze krabpaal heeft gemaakt maar hij maakt ze helaas niet meer.

Foto van Mariëlle
Andere stylishe krabpalen:

Voor de urban jungle fans is er deze krabpaal in de vorm van een cactus. Deze staat zeker op mijn verlanglijstje. Dit ontwerp is van Designed By Lotte. Naast deze cactus krabpaal, die in het taupe en wit te verkrijgen is, hebben ze nog veel meer mooie kattenspullen. Voornamelijk in landelijke stijl.

De krabpaal in de vorm van een hond vind ik toch wel erg geestig! In het dagelijks leven zijn honden en katten niet altijd dikke maatjes maar in dit geval is het een top duo. Het ontwerp is van Studio Erik Stehmann. Op de foto zie je de “Dog” versie maar voor de kleiner behuisde mensen is er ook een “Pup” versie.

Foto van Charlotte

“Dus ik ging op zoek naar leuke krabpalen en mandjes. En die zijn er gelukkig!”

Kattentipi
Foto van Mariëlle
Kattentipi’s

De tipi is weer helemaal terug van weggeweest. Eerst zag je ze als speeltentje voor kinderen maar ze zijn er dus nu ook voor honden en katten. Hoe leuk?! Vooral alle die leuke stofjes waar ze in gemaakt worden. Van Stippen en ruitjes tot en met pompons langs de randjes. Wil je ook zo’n leuke tipi voor je kat neem dan een kijkje bij (foto 1) tipisch_ of (foto 2) Buikpluis.

Kattenhuis

Katten grachtenpandje:

Wat meer op stand voor je kattenkind? Voor €19,95 heb je al een heus grachtenpand;) Ze zijn er in 5 verschillende types. Neem snel een kijkje op KEK Amsterdam.

Mocht je nou geïnspireerd zijn en 1 van deze pareltjes aanschaffen. Deel het eindresultaat dan via #fenjainterieur. Of stuur de foto via een mail naar mij toe.

Liefs, Fiona

Leave A Reply

Navigate